top of page

Malaties de transmissió sexual (MTS)

Els experts asseguren que durant els últims anys han augmentat les infeccions de transmissió sexual (ITS), entre els joves. És per aixó que cal promoure una educació sexual saludable i desmontar els mites que encara hi ha entorn a les infeccions de transmissió sexual.

Screenshot_1.png

Treballem les MTS!

Davant l'increment de casos entre els adolescents, és necessari conèixer les malalties de transmissió sexual, per poder fer un treball de difusió amb la finalitat de concienciar la població i evitar contagis.

Vídeo

Com ho farem?

En grups de 4, esdevindreu experts  d'una de les malaties de transmissió sexual escollides (gonorrea, clamidia, sífilis, herpes genital i VIH).

Mitjançant la vostre web del projecte, fareu una entrada amb tota la informació que es detalla en les 3 activitats que trobareu a continuació.

 

Screenshot_1.png
Screenshot_1.png

Procés

Activitat 1: Recerca!

Busca informació sobre una de les malalties de transmissió sexual (definició, vies de transmissió, símptomes, diagnòstic, tractament i mesures de prevenció).

Aqui teniu una serie de links on hi trobareu informació.

Activitat 2: Enquesta!

Passa l'enquesta a com a mínim 10 persones. Fes un buidat dels resultats, analitza'ls i fes algun tipus de gràfic que et permeti veure la informació recollida.

Enquesta

Activitat 3: Fes-ne difusió!

Un cop tinguis tota la informació i els resultats de l'enquesta fes una entrada a la pàgina web del projecte, sota el títol,

"MTS què són? (des)INFORMACIÓ"

Aspectes per tenir en compte el disseny del post

Explica-ho als teus companys! Prepara una presentació de 10 minuts, pregunta't si creus que tens prou informació per resoldre els dubtes dels vostres companys entorn a la MTS que heu estudiat!!

Avaluació

Recorda que és un treball cooperatiu. Assegura't que cada membre del grup realitza les tasques assignades. Cal que tinguis en compte en tot moment que el treball col·laboratiu implica: 

COMPARTIR CONEIXAMENTS

CONSENSUAR DECISIONS

AJUDAR-SE MUTUAMENT

Per a l'avaluació utilitzarem la següent rubrica.

Screenshot_1.png
bottom of page